Turul madár


Referenciák: 

Ezúton szeretném megköszönni a tréningen résztvevők nevében, hogy egy nagyon jól megszervezett vezetői tréninget tartottatok a csapatnak. Úgy érzem, hogy a résztvevőknek sikerült az egész nap során rengeteg hasznos elméleti és gyakorlati dolgot elsajátítaniuk. Emellett talán még nem is láttam ilyen felszabadultnak a kollégákat, mint a játékos feladatok során. Hetekkel később is emlegették, hogy milyen jó kis napot töltöttünk együtt.

Köszönöm még egyszer a tökéletes felkészültséget és a nagyon jól megszervezett napot.

Mlaka Tamás

Cégvezető J&S Speed Kft

Mikor lesz a folytatás?:) "Napjaink gyilkos járványa a stressz." A mókuskerékben mindenki benne van. Az "üss" vagy "fuss" reflexek működése, naponta aktiválódik.. A csoportban olyan emberek nyílnak meg egymás előtt akik tele vannak hosszú évek óta a stressz okozta lelki, sérülésekkel. Szeretném ha lenne újabb és újabb csoport tréning. Nem elég egyszer átélni a sok jót amit a tréningen hallunk, tanulunk, de újra és újra fel kell vértezni magunkat a mindennapos stresszkezelési technikákkal. Köszi Lilla

Inci Gulyás

"Elég könnyű visszaemlékeznem a májusi hétvége tapasztalataira, naponta kézbe veszem a munkafüzetet, rendszeresen meditálok. A két napos tréning minden perce kikapcsolódás volt számomra. Olyan készségek átbeszélése, bemutatása, fejlesztése került középpontba, melyek segítségével a problémamegoldó-képesség, döntéshozatal, stressz- kezelés sokkal egyszerűbbé válik a hétköznapokban. A munkafüzet és a kapott jegyzetek hosszútávon hasznosak a megtanult kommunikációs technikák, viselkedések otthoni gyakorláshoz ill. azok hatékony alkalmazásához valós élethelyzetben. A trénerek maximális felkészültséggel és türelemmel segítették az adott módszerek megértését, elsajátítását a meditációs technikák bemutatását. Mindenkinek javaslom a tréningen való részvételt; a kommunikáció az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy kifejezzük magunkat, mégis rengeteg problémát okoz, hogy közben nem gyakorlunk kellő önismeretet.

Vida Tamás

A stresszkezelő tréningen egyszerű, könnyen alkalmazható technikai tudással lettünk gazdagabbak negatív stressz helyzetek kétféle kezelésére: gyorsan, racionálisan dönteni a kétféle mód közt. Hogy ne fussunk mégis megszokásból a tréning után is állandóan ugyanabba a zsákutcába, megkaptuk egy kis füzetben a módszer leírását is. A csoport konkrét stresszhelyzeteket szimulált, amiket közösen kielemeztünk a tréner irányításával. Megbeszéltük, milyen válaszokat lehet adni ezekre a nagy belső feszültséget okozó élethelyzetekre. A szituációs gyakorlatok során lemodelleztük és kielemeztük, milyen a másik ember szemszögéből tekintve a probléma. A tanult technikával könnyebbé vált megérteni mások viselkedését, így tetteik elfogadását is. Köszönöm a tudást és a tapasztalatot!

Nagyné Csóti Beáta

A tanfolyam legnagyobb tanulsága számomra az volt, hogy mennyire csak a saját szemszögemből vizsgálom a stresszes helyzeteket. A módszer sokat segített abban, hogy adott helyzetben vegyek egy nagy levegőt és hátrébb lépjek egy. Időt és teret engedve magamnak az adott helyzet vizsgálatára. Nem állítom, hogy a tanfolyam óta teljesen stressz-mentesen élek, viszont sokat segített, hogy felismerjem a helyzeteket és attól függően, hogy én akkor ott abban a pillanatban mennyire vagyok kész erre, új válaszokat, megoldásokat keressek. Így már megesett az is, hogy képes voltam egy adott helyzet komikumát is meglátni. 

K. I.

"Eddig szenvedtem a stressztől, de most már időnként próbálom kezelni is, a tréningen tanultak alapján. "

Józsi