Turul madárMUNKAHELYI JÓGA 60 PERCBEN


Rohanó, stresszel teli életmódunk, a teljesítményorientált társadalom nagy testi és leli kihívás elé állítja az emberek többségét. Erre kínál megoldást a munkahelyi/irodai jóga, amely a test teljes átmozgatásával, energetizálásával növeli az állóképességet, a pszichikai teherbírást, a kreativitást, a motivációt és a hatékonyságot, valamint javítja a tartást, erősíti az izomzatot. Remek lehetőséget nyújt arra, hogy legyőzzük a munkahelyen fellépő stresszt, harmonikusabbá tegyük a kapcsolatot a kollégák között. Az energikusabb, egészségesebb, erősebb, rugalmasabb test és kiegyensúlyozott személyiség, nyugodtabb élet, jobb munkateljesítmény hozzájárul a kellemesebb munkahelyi légkör kialakításához. Az elégedettebb dolgozók elkötelezettebbeké válnak munkaadójuk felé.

A munkahelyi jóga3 által a munkatársak munkaidő előtt vagy után – akár a munkaidő szünetében - utazgatások nélkül megtapasztalják a jóga áldásos hatásait.

Egy jógaóra általában 60 perc, helyszíne lehet egy tárgyaló, konferenciaterem vagy bármilyen, nagyobb, de leválasztható terület.