Turul madár


 Williams ÉletKészségek© (WÉK) stresszkezelő tréning

A stressz része a mindennapi életnek, és sosem leszünk képesek teljesen kiiktatni. Inspirálhatjuk és motiválhatjuk is magunkat vele, persze csak abban az esetben, ha hatékonyan tudjuk kezelni. Segíthet különböző akadályok leküzdésében, azonban ha elveszítjük a kontrollt felette, akkor betegséget okozhat, csökkentheti a teljesítményünket, veszélyeztetheti az egyensúlyunkat. A stresszkezelési stratégiák tanulhatóak, fejleszthetőek. Az Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet munkacsoportja 2004-ben adaptálta a Williams ÉletKészségek© (WÉK) Stresszkezelő Programot, mely bizonyítottan, hosszú távon eredményes a negatív stresszek csökkentésében.

A Williams ÉletKészségek©​​​​​​ (WÉK) kommunikációs és pszichoszociális készségfejlesztő tréningeken egyszerű, a hétköznapok során könnyen alkalmazható készségeket tanítunk meg, amelyek alapvető fontosságúak a mindennapi feszültségek, konfliktusok sikeres kezelésében. Mindez hozzájárul a társas (családi, munkahelyi, baráti,  stb.) kapcsolatok és a személyes hatékonyság javulásához, párhuzamosan pedig csökken a stresszel kapcsolatba hozható betegségek kialakulásának valószínűsége. A Williams ÉletKészségek©​​​​​​ (WÉK) stresszkezelő tréning elvégzése ajánlott mindazoknak akik szeretnék jól érezni magukat a bőrükben, élvezni a testi-lelki „jól-lét” örömét a munkahelyen és a magánéletben egyaránt.

A program végére a Ön képes lesz befolyásolni a stressz-szintjét, és felismerni a saját és mások stressz-tüneteit, valamint kiválasztani és kiválasztani a legjobb stresszoldó stratégiát a probléma megoldása érdekében.

A Williams ÉletKészségek©​​​​​​ tréning felépítése:

Csoportvezető:  Kulman Lilla 

                            Okleveles WÉK facilitátor 

Jelentkezés, további információk:

E-mail:    info@stresszkontroll.com

Telefon:   +36 30/475-2049