Turul madár
 Williams ÉletKészségek (WÉK) stresszkezelő tréning

A stressz része a mindennapi életnek, és sosem leszünk képesek teljesen kiiktatni. Inspirálhatjuk és motiválhatjuk is magunkat vele, persze csak abban az esetben, ha hatékonyan tudjuk kezelni. Segíthet különböző akadályok leküzdésében, azonban ha elvesztjük a kontrollt felette, akkor betegséget okozhat, csökkentheti a teljesítményünket, veszélyeztetheti az egyensúlyunkat. A stresszkezelési stratégiák tanulhatóak, fejleszthetőek. A munkáltató és a munkavállaló közösen felléphet a stresszek csökkentése érdekében, stresszkezelő tréningek által. Az Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet munkacsoportja 2004-ben adaptálta a Williams ÉletKészségek©(WÉK) Stresszkezelő Programot, mely bizonyítottan, hosszú távon eredményes a negatív stresszek csökkentésében.

A Williams ÉletKészségek© (WÉK) kommunikációs és pszichoszociális készségfejlesztő tréningeken egyszerű, a hétköznapok során könnyen alkalmazható készségeket tanítunk meg, amelyek alapvető fontosságúak a mindennapi feszültségek, konfliktusok, társas kapcsolati problémák sikeres kezelésében. Mindez hozzájárul a munkahelyi légkör és a hatékonyság javulásához, párhuzamosan pedig csökken a stresszel kapcsolatba hozható betegségek kialakulása, a betegállományban töltött napok száma. A program végére a résztvevők képesek lesznek  befolyásolni a stressz-szintjüket, jobban kezelni a stresszt, és felismerni a saját és mások stressz-tüneteit, valamint kiválasztani és véghezvinni a legjobb stresszoldó stratégiát a probléma megoldása érdekében.

A Williams ÉletKészségek© tréning felépítése:


A Williams ÉletKészségek© (WÉK) stresszkezelő tréning segít elérni a céljukat mindazoknak, akik szeretnék jól érezni magukat a bőrükben, élvezni a testi-lelki „jól-lét” örömét a munkahelyen és a magánéletben egyaránt. Elvégzése ajánlott mindenkinek, aki szeretné

Kérje cégére szabott egyéni árajánlatunkat!